Kärlek = komplicerat?

Kärlek är inte alltid så enkelt, jag  har börjat märka det nu.. Det finns så otroligt mycket lockelser på vägen. Det kan vara en vän, ett nytt jobb, nya studier, det kan vara det mesta och ibland sätter det käppar i hjulen som annars rullat på som vanligt...
Kärlek är inte bara svart och vitt det finns massor av små gråzoner som gör det så komplicerat, tillsammans med normer som varierar mellan varje personer. Små regler som man själv anser vara helt naturliga och viktiga att följa, men det är inte alltid man har samma små regler, utan har olika åsikter som man anser vara rätt.
Men ibland slåss fötterna undan på en och man hamnar liggandes på marken utan att riktigt veta vad som hände. Man ligger där, och försöker känna efter om allt är helt, som innan man ramla. Man rör på fingrarna, sedan lite på tårna, och man vågar sträcka lite på armar och ben, och sakta men säkert inser man att allt verkar helt, tills man reser sig, och känner det bultande huvudet, japp, du har fått en bula.
Precis så kan en lockelse vara, den kommer som från ingenstans och först tror man att ingenting hänt, men så kommer huvudvärken, och man inser att man haft fel...
Frågan i det läget är vad man ska göra... Ska man frestas och kanske falla för lockelsen totalt eller ska man försöka att stå emot och få allting som det var innan?
Det är här gråzonerna dyker upp. Med en lockelse kan man bestämma sig för att strunta i den, falla för den, överväga den och berätta om den. Det är väl här som den andre kan hamna i kläm... Vem vill se sin kärlek lockas av något/någon och inte kunna göra något åt det? Eller kanske ännu bättre, eller värre skulle någon säga, inte få reda på lockelsen och sen kanske få en kalldusch när ens kärlek berättar eller man får det bakvägen...
                              Kärlek är verkligen inte enkelt, men så ibland gnistrar det till och allt verkar löst, men det kommer alltid att finnas lockelser. Man själv kommer att lockas och ens kärlek kommer att lockas, men då är det bara att stå emot, om man känner att ens kärlek är rätt och äkta.
Ibland får man kämpa lite, men egentligen är inte hela livet så?
Det gäller att göra sina val och välja dem klokt, och inte bara dras med i en behaglig våg förstunden, för plötsligt slår den över dig, och du hamnar under vattnet och vet inte vad som är upp och ner.
Ta hand om den ni älskar, känner kärlek till, vi behöver kärlek, och även om lockelser har förstört för dig förr och krossat ditt hjärta, res dig upp igen, och våga lämna ditt hjärta i någons händer.
Det är vad jag har gjort, och jag skulle aldrig ångra det för en sekund! Det är inte alltid en dans på rosor, men min kärlek och jag har varandra och det är det som betyder något i slut änden, så våga älska varandra för kärleken är underbar när du hittar riktigt rätt...

Therese

Kommentarer


Charms For You!

Nu har min smyckesblogg öppnat!
Klicka dig in, och se ifall du hittar något!
Välj bland flera olika berlocker, armband, halsband, örhängen och mobilsmycken!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0