Today I feel like doing nothing!


Idag är min lediga dag efter jobbhelgen, och detta avnjuter jag genom att ligga i trädgården, läsa en bra bok och sola!
Mycket nöjd med livet!

Vad hittar ni på en dag som denna?

Kram kram


I failed badly!

Det är verkkligen ingen bakvecka...
Har totallt misslyckats med mina favoritkakor. Har aldrig bakat dem innan, utan det är sådan kakor som farmor alltid bjudit på... Och igår tänkte jag att nu jäklar!
Så gjorde en omgång på morgonen som det inte blev något med...
Fixade nya ingredienser till kvällen och gjorde en ny omgång, och de blev något bättre... Men inte alls som orginalet...
Så idag var det ännu en gång dags att testa! Tredje gången gillt som man brukar säga... Men icke! Visst blev det några kakor som jag faktiskt kunde använda, men de ser inte ut som de ska och det blev alldeles för få mot receptet...
Avskyr verkligen att misslyckas, men tror mig ha anledningen... Lite nya bakredskap måste införskaffas innan jag ger mig på dessa kakor igen...
Men det stör mig verkligen att ha misslyckats så totalt tre gånger!
Men ingen är ofelbar;)

kram kram

Raspberrypie with vanillawhip


What to say?
I love pie!


Rhubarbs and strawberrys, a lovely combination!


Några av de godaste bullarna jag ätit(om man får lov att säga så om saker man själv bakat^^), och kombinationen med rabarber, jordgubbar och vanilj var verkligen inte fel!
Smaklökarna hoppade jämfota!!!


My bikini for the summer


Dagens fynd!
Letade efter bikinis på nätet och hittade denna skönheten hos Kappahl, blev totalt förälskad, men vågade inte bli för glad innan jag provat den.
Traskade iväg till närmsta butiken, provade den och var fast!
Älskar den gröna färgen, hela modellen och den satt som en smäck, kommer att vara riktigt fräsch när man blivit ännu brunare.

Dessutom kändes priset väldigt överkomligt + att den finns i fler fina färger, men jag behärskade mig och tog bara den gröna, och känner mig väldigt nöjd med det!

Kram kram


Blueberrycake with lime, vanilla and sweet whitechocolate


Denna tårtan gjordes på beställning från syster till en av hennes vänner.
Det blev en söt liten skapelse med lika-delar-botten, vaniljsås, egengjord blåbärssylt, ljuvligt syrlig limemousse och en söt frosting på vitchoklad, det hela toppades med färska blåbär och sockergele färgad med blåbärsjuice.
Provade aldrig den färdiga tårtan(den ni ser på bilden), men det blev lite över av allt(så gjode en munsbit till mig själv), och kombinationen var inte helt fel!

Kram kram


RSS 2.0