Boll+hortensia+penséer+silver+♡-på-tråd=KÄRLEK

En helt fantastisk helg, och jag känner mig full av energi!
Så pass mycket att jag efter en full arbetsdag på jobb i fredags orkade och ville sätta mig framför Let's dance och skapa denna brudbukett (den är i en mindre variant, sä nu kanske man egentligen ska kalla den för tärn- eller näbbukett).
Lite pilligt med bonsai-böjarna, men gillade hur den blev!
Enda nackdelen är penséenas hållbarhet... Den är inte överdrivet bra, så hade nog inte vågat chansa med dem till ett riktigt bröllop... Eller har någon där ute något bra tips?
 
I alla fall, jag har använt en oasisboll (7 eller 9 cm), och sedan silverbonsai (alluminiumtråd) som jag böjt till ett handtag som går igenom bollen och sedan gjorde jag små snirklar som sedan fästes fast på handtaget med myrtentråd, därefter har jag klippt ner hortensiablommor och fäst varje enskild blomma med en liten nål på bollen.
Sedan blev det lite penseeblommor som jag fäste likadant som hortensian, ett par rankor ♡-på-tråd+en del blad och till sist lite fler snirklar som jag fäste med småpärlnålar.
Tycker själv att den blev ganska söt, och skulle faktiskt kunna tänka mig att ha en större variant av den om jag skulle gifta mig, alternativt ha något liknande till en tärna/näbb.
 
/Therese

Kommentarer
Postat av: Malin Aurora

Åh så vackert!

Svar: Tack:)
Therese

2013-08-03 @ 10:54:03
URL: http://vildblommor.blogg.se/


Charms For You!

Nu har min smyckesblogg öppnat!
Klicka dig in, och se ifall du hittar något!
Välj bland flera olika berlocker, armband, halsband, örhängen och mobilsmycken!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0